Vinteropplag

Alle er velkomne til å søke vinteropplag i Solvik Båtforening. Send oss en e-post til sbf@solvikbaatforening.no og du vil motta informasjon om hvordan du går frem.

Kjøreplan høsten 2019

Alle dager fra uke 37 til uke 44

Kl.08:00 – 16:00

I uke 40, 41 og 42

• Tirsdager og torsdager

Kl.08:00 – 17:30

• Lørdager kl.09:00 – 14:00

Markedsplass

Nattevakt

Telefonnr til nattevaktene er:

Strøm

Det er kun tillatt med utendørs godkjente kabler for strøm til båtene, alt annet er livsfarlig jfr. Brannvesenet og vår elektriker. Ikke godkjente kabler kuttes eller fjernes uten videre informasjon, kablene må ikke ligge i vannet.

Les mer her.

Årsmøte

Info fra årsmøtet

Protokoll fra årsmøtet

Sonia Henies vei 1 1323 Høvik
sbf@solvikbaatforening.no

Fasiliteter

All Posts Author: SuperUser Account

Nytt medlemssystem

Velkommen til nytt medlemssystem i Solvik Båtforening.  For at vi skal skal kunne gi deg best mulig service trenger vi riktige opplysninger om deg og din båt. Bruk et par minutter på å gå igjennom de opplysningene som ligger i systemet og rett opp og legg til manglende informasjon.

Logg inn finner du øverst til høyre på siden. Når du har gått gjennom registreringssløyfa, endrer du passord.

Lykke til og takk for hjelpen.

Skulle du få problemer send en e-post til: sbf@solvikbaatforening.no

Solvik Båtforening

Lagringsblokker for større motorbåter på Solvik Båtforenings område

Vi har fra sesongen 2018/2019 avviklet bruk av Leca under større motorbåter (de sprekker og medfører risiko for velt) . Hver enkelt båteier må enten snekre selv (se tegning) eller kjøpe av Solvik til kr.500,- pr blokk. Informasjon om kjøp fra oss må meddeles i god tid før opptaksdato.

Lagringsblokker for motorbåter på Solvik BF

Størrelse: 50x50x30 cm
Kan snekres selv
Kan kjøpes av Solvik BF for kr 5++ per blokk
Bestilles i god tid før opptak

Informasjon til rettighetshavere og leietakere

- Båtene må forsikres og registreres i småbåtregisteret før de går opp i vinteropplag
- nformasjon vedrørende foreningen vil i fremtiden i all hovedsak ligge på:

www.solvikbaatforening.no

- Gummibåter, kajakker o.l. skal ikke ligge på bryggene. Gjelder alle brygger
- Strømforbruket gjelder hele året: Max 100-150 watt til bruk pr. båt

Utleie av båtplasser

Det er mange rettighetshavere som leier ut plassene. Det er viktig at vaktene informeres om og gjennomføres utifra vaktlister. Den som leier ut må påse at leier får ett reglement slik at vedkommende er informert om at leieretten går fra 1. mai til 15. oktober.